2014-07-17 09:14:13• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ideje lenne végre felkeresnie a fogorvosát

Napi horoszkóp július 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold és az Uránusz együttállása megint bűvöletbe ejti: ma igazán könnyen elvarázsolhatják! Ha a varázslatnak félrelépés az ára, akkor jogos az aggodalma. Nemigen tudja palástolni az örömét, kikotyogja a titkokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Önre hárul megint az a nem túl megtisztelő feladat, hogy más munkáját elvégezze. A fanyalgás helyet nézze a jó oldalát: van lehetősége a bizonyítására annak, hogy ön többre is hivatott. Akár elő is léptethetik ezért – majd egyszer.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hajlamos lehet megint arra, hogy megszakadjon a munkában. Nem kellene azonban mindent úgy a szívére vennie. Inkább halogassa a dolgokat kicsit: ön ebben igazán nagy mester. És most az egyszer jogos az ellenállása.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A kedvesével vívott komoly csatákat most felhasználhatja arra is, hogy a kapcsolatukat alapjaiban megújítsa. Ha nem alakul minden úgy, mint ahogy eltervezte, abban talán ön is hibás. Most az egyszer még ezt is képes lesz belátni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagy szüksége lesz ma a diplomáciai érzékére. Valaki anyagi értelemben csőbe akarná húzni, de ezt nem szabad hagynia! Viszont arra is szüksége lehet, hogy a jó kapcsolatot meg tudja tartani. Ravasznak kell lennie, hogy ez sikerüljön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Erőlködés helyett próbálkozzon inkább azzal, hogy mértékletességet tanúsít. Minél inkább a fizikai erejét, vagy a hatalmát fitogtatja, annál kevésbé érhet el sikereket. Inkább a szellemességében bízzon! Az jobban bejöhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy éli meg, hogy kevesebbje lett egy illúzióval. Ám azt is értékelni kell, ami ezután megmaradt önnek. Arra legalább lehet alapozni. Minden, amit ma tesz a nyilvános kapcsolataiért, duplán kamatozhat önnek. Csak ne hisztizzen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó nap ez a mai arra, hogy tisztázzon bizonyos félreértéseket a feletteseivel. Például olyan alapvető dolog, mint a munkaköri feladatok, avagy a fizetés, vagy – a legrosszabb esetben – a végkielégítés. Ne hagyja, hogy megrövidítsék!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ideje lenne végre felkeresnie a fogorvosát! Bármilyen kezelésre kerülne ma sor, biztos lehet afelől, hogy a lehető legjobb ellátást kapja, és javulni fog a helyzete. Ha pedig semmit nem találnak, azt értékelheti a legjobbnak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne idegeskedjen, ne kapkodjon, és főleg ne sírjon az elszalasztott lehetőségek után! Ezzel a kesergéssel ugyanis éppen azt akadályozza meg önmaga, hogy új reményeket táplálhasson. Inkább vágyakozzon az aggodalmaskodás helyett!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma furcsán szerelmes hangulatba kerülhet. Maga is érzi már, hogy a szerelem nélkülöz minden evilági alapot. Ehhez még a szexualitás is kevés, amit most érez. Ám az éteri érzés lehozható a földre. Olyan az íze, mint a földi eperé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valaki a családjából, a rokonságából hirtelen a támogatójává avanzsálhat. Sokat köszönhetett neki eddig is, de ma akár a pályájában, a karrierjében is a segítségére lehet. Lehet, hogy csak bölcs tanáccsal, avagy többel.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: